Cukinové ražniči s pečienkou
cukina
klobása
slanina
bravčové pliecko
kuracie pečienky
cibuľa
zelená paprika
korenie, soľ, mletá paprika
Postup:
Všetko nakrájame na väčšie kocky a striedavo napichujeme na ihlice (špajle). Takto pripravené ražniči uložíme na plech spolu so zeleninou, ktorá nám zvýšila, už nepodlievame vodou, nakoľko si zelenina sama pustí šťavu. Dáme piecť na 225 °C. Podávame s čerstvým chlebíkom alebo s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou.
- Úžasné fašiangové šišky 23. januára 2023
- Segedín s kuracím mäsom 23. januára 2023
- Hrachová polievka s klobáskou 23. januára 2023
- Kokosové rezy so žĺtkovou polevou 23. januára 2023
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
Pridaj komentár