Falošný marcipán
Potrebujeme:
200 g múčkového cukru
200 g sušeného mlieka
3 lyžičky oleja
3 zarovnané lyžice medu
mandlová aróma
troška vody
Postup:
Vypracujeme hmotu, ktorú následne podľa potreby ofarbíme potravinárskymi alebo gélovými farbami. Pozor na pridávanie vody. Vodu pridávame pomaly a potroškác
Táto hmota je vhodná na poťahovanie aj na figúrky.
Poťah na torty z falošného marcipánu.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Vyskúšajte
- Pečená kačica 13. septembra 2023
- Krémeš z lístkového cesta 11. septembra 2023
- Brokolicová krémová polievka 4. septembra 2023
- BeBe tvarohový nepečený koláčik 4. septembra 2023
- Gaštanové kocky 2. septembra 2023
Podporte nás!