Francúzske zemiaky
5 -6 veľkých zemiakov
400 g kyslej smotany
4 vajíčka
údené (môžeme pridať aj klobásu)
soľ, korenie
Postup:
Zemiaky uvaríme v šupke. Po uvarení ošúpeme. Všetko nakrájame a zmiešame so smotanou. Ochutíme soľou a korením. Premiešame a vložíme do vymastenej a strúhankou vyspanej formy. Pečieme pri 190 °C do zlatista. Podávame s kyslou uhorkou, cviklou…
Vyskúšajte
- Pečená kačica 13. septembra 2023
- Krémeš z lístkového cesta 11. septembra 2023
- Brokolicová krémová polievka 4. septembra 2023
- BeBe tvarohový nepečený koláčik 4. septembra 2023
- Gaštanové kocky 2. septembra 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár