• valentín

Francúzske zemiaky

 

Potrebujeme:

 

5 -6 veľkých zemiakov

400 g kyslej smotany

4 vajíčka

údené (môžeme pridať aj klobásu)

soľ, korenie

 

Postup:

 

Zemiaky uvaríme v šupke. Po uvarení ošúpeme. Všetko nakrájame a zmiešame so smotanou. Ochutíme soľou a korením.  Premiešame a vložíme do vymastenej a  strúhankou vyspanej formy. Pečieme pri 190 °C do zlatista. Podávame s kyslou uhorkou, cviklou…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.