Gulášovo – fazuľová polievka
500 g mletého mäsa
klobásu
cibuľu
zemiaky
cesnak
konzervu bielej fazule
konzervu červenej fazule
soľ, korenie
bobkový list, nové korenie
majoránku, mletú papriku
vegetu, bujón
olej
Postup:
Cibuľku orestujeme do zlatista, pridáme k nej mleté mäso a nakrájanú klobásu. Po orestovaní ochutíme koreninami, podlejeme vodou a podusíme. Neskôr pridáme zemiaky a vodu podľa potreby. Keď zemiaky zmäknú, pridáme fazule zbavené nálevu. Necháme prejsť varom.
Vyskúšajte
- Tvarohový koláč s jablkami 5. februára 2021
- Obrátený tvarohový koláč 1. februára 2021
- Šunkové rolky z lístkového cesta 31. januára 2021
- Tagliatelle Amatriciana 29. januára 2021
- Sladké pokušenie 29. januára 2021
Podporte nás!
Pridaj komentár