Gulášovo – fazuľová polievka
500 g mletého mäsa
klobásu
cibuľu
zemiaky
cesnak
konzervu bielej fazule
konzervu červenej fazule
soľ, korenie
bobkový list, nové korenie
majoránku, mletú papriku
vegetu, bujón
olej
Postup:
Cibuľku orestujeme do zlatista, pridáme k nej mleté mäso a nakrájanú klobásu. Po orestovaní ochutíme koreninami, podlejeme vodou a podusíme. Neskôr pridáme zemiaky a vodu podľa potreby. Keď zemiaky zmäknú, pridáme fazule zbavené nálevu. Necháme prejsť varom.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár