Kuracie mäso na kyslej kapuste
Kuracie mäso (kuracie stehná horné)
800 g kyslej kapusty
zemiaky
cibuľa
soľ, korenie, korenie – americké zemiaky
rasca, bobkový list
masť, cukor
1 domáca klobáska
zemiaky
Postup:
Kuracie mäso nasolíme. Kyslú kapustu scedíme. Cibuľku nakrájame a osmažíme na oleji. Pridáme cukor, korenie, rascu, bobkový list. Pridáme kapustu a orestujeme. Odstavíme. Pekáč vymastíme. Na dno navrstvíme kapustu, nakrájanú klobásku, zemiaky. Zemiaky posypeme korením na americké zemiaky. Naukladáme mäso, ktoré ešte trocha posypeme zmesou korenia. Podlejeme trochou vody a zakryté upečieme. Pred koncom pekáč odokryjeme a zapečieme.
Vyskúšajte
- Klobáskové pagáčiky 21. marca 2024
- Špenátovo-syrové slimáčiky 21. marca 2024
- Karamelové rezy 21. marca 2024
- Margotkový koláčik 21. marca 2024
- Veľkonočná fašírka 20. marca 2024
Podporte nás!
Pridaj komentár