• valentín

Živánska z bravčovej krkovičky

Potrebujeme:Živánska z bravčovej krkovičky, sladký život

rezne z bravčovej krkovičky

oravskú slaninu (môže byť aj iný druh, podľa chuti…)

cibuľu

zemiaky

soľ, korenie, vegetu

Postup:

Pekáč vyložíme plátkami oravskej slaniny. Na slaninu položíme mäso, ktoré sme nasolili a okorenili. Zemiaky a cibuľu ošúpeme, nakrájame na tenučké plátky. V miske zmiešame zemiaky s cibuľou, ochutíme ich vegetou a mletým korením a dáme do pekáča na mäso. Podlejeme troškou vody a zakryté pečieme  pri 200 °C.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.