Čerešňová bublanina
3 celé vajcia
1 pohár práškového cukru
2 poháre polohrubej múky
1 pohár šľahačky
1 prášok do pečiva
čerešne
1 pohár=250 ml
Postup:
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom. Do takto vyšľahaných vajec pridáme šľahačku a múku s práškom do pečiva. Všetko to spolu ešte prešľaháme a vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Na povrch poukladáme čerešne. Pečieme pri cca 180°C 25 minút. Po vychladnutí pokrájame a pocukríme.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár