ZAVÁRANINY Z MASA A ÚDENÍN Potrebujeme: bravčové mäso soľ, korenie, voda Postup: Mäso nakrájame, nasolíme, podlejeme vodou a pečieme do mäkka. Naložíme do pohárov a zalejeme vlastným výpekom tak, aby od vrchu asi na 2 prsty nebola šťava. Poháre uzavrieme a sterilizujeme cca hodinu. Bravčové mäso v pohárochČítať viacPotrebujeme: 2 kg bravčového pliecka 1 kg bravčovej pečene cibuľa soľ, korenie, masť Postup: Usmažíme cibuľku, potom pridáme na rezne nakrájané mäso a opečieme ho do polomäkka. Potom pridáme rezne z pečene a opekáme 15 minút. Ochutíme soľou a korením. Mäso a pečeň pomelieme na mäsovom mlynčeku a naložíme do pohárov. Sterilizujeme 30 minút. Pečeňová nátierkaČítať viac Potrebujeme: cca 16 veľkých safaládok (špekáčok ) 4 veľké cibule 1 – 2 PL cukru soľ 5 strúčikov cesnaku celé nové a čierne korenie bobkový list 750 ml vody 750 ml octu Postup: Cibuľu a cesnak nakrájame. Špekáčky vcelku narežeme alebo prekrojíme na polovicu a v strede pozdĺžne narežeme aby sme do […] UtopenceČítať viacPotrebujeme: 2 kg červenej kápie 2 kg rajčín 4 cibule 2 kg pečeného bôčika feferónky (podľa chuti) 3 hlávky cesnaku 1 preosiaty nakladač Postup: Všetko okrem mäsa pomelieme a uvaríme do zhustnutia. Bôčik pomelieme a pridáme k zelenine. Povaríme 15 minút a plníme do pohárov. Sterilizujeme 45 minút. Pomazánka ideálna na hrianky. Bôčiková pomazánkaČítať viac
Vyskúšajte Mini veterníčky s vanilkovým pudingom 5. marca 2023 Srdiečko z lásky 5. marca 2023 Medový krémeš 4. marca 2023 Karamelovo – orechový koláčik 3. marca 2023 Makový koláč 2. marca 2023
Podporte nás! Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.