POŤAHOVÉ HMOTY Biela poťahová hmota PASTA DAMA TOP je ideálna pre začiatočníkov. Osvedčená a veľmi kvalitná hmota. Má vysokú kryciu schopnosť, dá sa jednoducho tvarovať a je plastická. Obsahuje cukry a rastlinné tuky. Na podsypanie hmoty počas vaľkania použijeme kukuričný škrob. Hmota sa v ladničke počas uskladnenia nerozteká. Množstvo 1 kg postačí na pokrytie torty priemeru […] Poťahová hmota PASTA DAMA TOPČítať viacPotrebujeme: 160 g penových cukríkov( marshmallow, šmolkovia…) 1 KL citrónovej šťavy 2-3 PL vody 50 g cery 600 g práškového cukru viac krát preosiateho Postup: Cukríky opláchneme, necháme odkvapkať. Do misky dáme cukríky, vodu, ceru a šťavu. Dáme to všetko rozpustiť do MW. Tekutú hmotu zmiešame s cukrom. Vypracujeme poťahovú hmotu. Hmotu pri vaľkaní podsypávame […] Cukríkový poťahČítať viacPotrebujeme: 250 g cery 250 g práškového cukru 150 g sušeného mlieka farbivo, aróma Postup: Preosejeme si cukor a mlieko. Ceru nastrúhame. Všetko zmiešame, pridáme arómu a farbu podľa potreby. Nemiesime dlho aby sa hmota neprehriala. Potom ju treba dať do chladničky. Vaľkáme na hrúbku 5 mm a podsypávame cukrom. Nedostatky pri prenášaní poťahu na […] Poťah z CeryČítať viacPotrebujeme: 150 ml vody 70 g masla 150 g hladkej múky 500 g preosiateho práškového cukru farbivo, mandľová aróma Postup: Vodu s maslom privedieme do varu, keď to vrie, pridáme múku a miešame až sa nám hmota nezačne odlepovať od hrnca cca 3-4 minúty. Preklopíme na dosku a necháme vychladnúť. Môžme prikryť mikroténovým sáčkom aby […] Poťah z múkyČítať viacPotrebujeme: 250 g bielej potravinárskej čokolády 1 vanilkový cukor 2 KL kyslej smotany Postup: Čokoládu rozpustíme nad parou. Pridáme smotanu a dobre vymiešame. Polevou polejeme tortu. Biela čokoládová poleva na tortuČítať viac Potrebujeme: 200 g múčkového cukru 200 g sušeného mlieka 3 lyžičky oleja 3 zarovnané lyžice medu mandlová aróma troška vody Postup: Vypracujeme hmotu, ktorú následne podľa potreby ofarbíme potravinárskymi alebo gélovými farbami. Pozor na pridávanie vody. Vodu pridávame pomaly a potroškác Táto hmota je vhodná na poťahovanie aj na figúrky. Poťah na torty […] Falošný marcipánČítať viac
Vyskúšajte Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023 Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023 Medové rezy 2. januára 2023 Gaštanové kocky 2. januára 2023 Snehové pusinky 14. decembra 2022
Podporte nás! Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.