NÁTIERKY A POMAZÁNKY Potrebujeme: 2,5 kg červená paprika 250 ml rastlinný olej 100 ml ocot 50 g Nakladač 150 g kryštálový cukor jedna malá lyžička soľ 3 kusy feferónka Postup: Papriku umyjeme, vyberieme jadrovník a pomelieme, pridáme olej, ocot, cukor, soľ, preosiaty nakladač a ak chceme mať pikantnú nátierku, pridáme feferónku, ktorú tiež pomelieme. […] Papriková nátierkaČítať viacPotrebujeme: 4 kg červenej kápie 1 kg cibule 300 g cukru (podľa chuti aj viac) 1 preosiaty nakladač 2 PL soli 500 ml octu 500 ml oleja 8 – 10 feferóniek Postup: Zeleninu pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme ostatné suroviny a povaríme 30 minút. Zahorúca nalejeme do pohárov a uzavrieme. Nesterilizujeme. Z tejto dávky pripravíme […] Mletá papriková pomazánkaČítať viacPotrebujeme: 2 kg červenej kápie 2 kg rajčín 4 cibule 2 kg pečeného bôčika feferónky (podľa chuti) 3 hlávky cesnaku 1 preosiaty nakladač Postup: Všetko okrem mäsa pomelieme a uvaríme do zhustnutia. Bôčik pomelieme a pridáme k zelenine. Povaríme 15 minút a plníme do pohárov. Sterilizujeme 45 minút. Pomazánka ideálna na hrianky. Bôčiková pomazánkaČítať viac
Vyskúšajte Mini veterníčky s vanilkovým pudingom 5. marca 2023 Srdiečko z lásky 5. marca 2023 Medový krémeš 4. marca 2023 Karamelovo – orechový koláčik 3. marca 2023 Makový koláč 2. marca 2023
Podporte nás! Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.