NEPEČENÉ TORTY Potrebujeme: 1 liter mlieka 150 g BB pudingu 100 g práškového cukru piškóty šľahačka maliny, čučoriedky Postup: BB pudingový prášok zmiešame s cukrom a s 300 ml mlieka. Rozmixujeme aby sme sa zbavili hrudiek. Zvyšné mlieko privedieme do varu a zastáleho miešania postupne prilievame puding. Povaríme do zhustnutia. Tortovú formu vyložíme […] Torta z BB pudinguČítať viac Potrebujeme: 500 g mascarpone 5 PL práškového cukru 250 ml mlieka 1 vanilkový Olé puding 400 g kyslej smotany piškóty ovocie (maliny, červené a čierne ríbezle) čokoláda Postup: Mascarpone vyšľaháme s cukrom, pridáme mlieko a postupne prisypávame olé puding. Nakoniec vmiešame kyslú smotanu. Vyšľaháme hladký krém, ktorý vrstvíme na piškóty. Ukončíme […] Nepečená mascarpone torta s ovocímČítať viac Potrebujeme: 400g horká čokoláda 150g Cery 220g olúpaných nesolených arašidov 50g solených arašidov práškový cukor podľa chuti (cca pol pohára) arašidové maslo 100g (alebo arašidová pomazánka) Postup: Do vodného kúpeľa si dáme roztopiť čokoládu a ceru, aby nám vznikla homogénna hmota. Dno tortovej formy obalíme potravinovou fóliou, a nalejeme na spodok súvislú […] Arašidový nepečený koláčČítať viac Potrebujeme: 500 g jemného tvarohu 250 g mascarpone 250 ml šľahačkovej smotany 7 PL práškového cukru maliny (mrazené) práškový cukor na posypanie malín 250 g piškót Postup: Mascarpone, tvaroh a práškový cukor spolu vymiešame. Nakoniec zľahka pridáme vyšľahanú šľahačku. Okraje tortovej formy (24 cm) vyložíme alobalom. Dno vyložíme piškótami, […] Tvarohová torta s malinamiČítať viac Potrebujeme: 2 mascarpone 500 g jemného tvarohu 250 ml šľahačky 1 vanilkový cukor práškový cukor podľa chuti 3 balíky piškót (cca 360 g) jahody mini piškóty , strúhaná čokoláda na ozdobu Postup: Tvaroh vymiešame s vanilkovým a práškovým cukrom, primiešame mascarpone a nakoniec zľahka vmiešame vyšľahanú šľahačku. Dno formy vyložíme piškótami, potrieme […] Jahodová mascarpone tortaČítať viacPotrebujeme: Plnka 375 ml mlieka 1 PL hladkej múky 2 PL polohrubej múky 130 g cukru 190 g masla srdiečkové medové pláty (4 pláty) marhuľový lekvár čokoládová poleva Postup: Z múky, cukru a mlieka uvaríme hustú kašu, ktorú po vychladnutí vymiešame s maslom. Medový plát natrieme plnkou, prikryjeme druhým plátom na ktorý natrieme lekvár, prikryjeme […] Medové srdceČítať viacPotrebujeme: 2 šľahačky 500 g tvarohu 1 kyslá smotana 1 olé puding 5 PL cukru piškóty stužovač šľahačky korpus na spodok torty (nemusí byť) Postup: Vyšľaháme šľahačky so stužovačom. Vyšľaháme tvaroh s cukrom, smotanou a olé pudingom. Zľahka zmiešame tvarohovú hmotu so šľahačkami. Na dno formy dáme korpus alebo piškóty. Boky formy vyložíme piškótami. Natrieme vrstvu […] Miláčiková tortaČítať viacPotrebujeme: dobošové pláty Krém: cukor podľa chuti čokoládový puding 350 ml mlieka 300 g masla kakao, rum čokoláda marcipán na zdobenie Postup: Uvaríme puding. Vymiešame maslo s cukrom a kakaom, nakoniec zašľaháme puding. Potom vmiešame rum podľa chuti. Natrieme pláty. Polejeme čokoládou a ozdobíme marcipánovými srdiečkami. Valentínska doboškaČítať viacPotrebujeme: medové pláty karamelové salko 250 g masla Marcipán: 250 g cery 250 g práškového cukru 150 g sušeného mlieka mandľová aróma potravinárske farby rozmiešané v troške vody Postup: Vyšľaháme salko s maslom do penista. Medové pláty natrieme salkovou plnkou. Vrch a boky srdiečka potrieme krémom na ktorý nanesieme vyvaľkaný marcipán. Ozdobíme. Na marcipán zmiešame […] Marcipánovo – medové srdiečkoČítať viacPotrebujeme: 1 medové pláty v tvare srdiečka 1 karamelové salko 250 g masla cukrové perníčky na ozdobenie Postup: Vyšľaháme salko s maslom do penista. Medové pláty natrieme salkovou plnkou. Vrch a boky srdiečka potrieme krémom na ktorý rozmrvíme perníčky. Valentínske medové srdceČítať viacPotrebujeme: piškóty tvaroh šľahačku cukor kakao káva Postup: Piškóty omáčame v káve. Na dno mištičky naukladáme piškóty, natrieme vrstvu plnky. Zopakujeme po vrch nádobky. Ukončíme plnkou. Poprášime kakaom a ozdobíme. Necháme odležať v chladničke. Mini dezertČítať viacPotrebujeme: piškóty jahodový puding ovocie (mandarínky z konzervy) kyslá smotana práškový cukor vanilkový cukor šľahačka orechy posekané Postup: Formu vyložíme alobalom. Na dno poukladáme piškóty, polejeme ich pudingom a takto spravíme 3 vrstvy. Necháme vychladnúť. Na vrch rozotrieme smotanu vymiešanú s cukrami a navrch uložíme ovocie. Nakoniec nanesieme vyšľahanú šľahačku a ozdobíme posekanými orechami. Necháme […] Nebeská tortaČítať viacPotrebujeme: 1 L mlieka 100 g cukru 150 g BB pudingu 1,5 balíka piškót ( cca 400 g) 3 kyslé smotany 2 vanilkový cukor 6 KL práškového cukru mandarínky na ozdobu Postup: Uvaríme si puding z mlieka, cukru a BB. Formu vystelieme alobalom. Poukladáme piškóty a vrstvíme s pudingom. Ukončíme piškótami. Dáme vychladnúť. Na […] BB tortaČítať viacPotrebujeme: 1 veľký balík piškót 1 kg jabĺk 2-3 PL cukru 1 vanilkový cukor 2 zlaté klasy škorica 6 dcl vody Postup: Jablká ošúpeme, nakrájame a záme variť so 4 dcl vody, cukrom a škoricou. Povaríme cca 20 min, pridáme zlaté klasy rozmiešané v 2 dcl vody a znova povaríme. Formu obalíme alobalom alebo fólioua […] Jablková tortaČítať viac
Vyskúšajte Mini veterníčky s vanilkovým pudingom 5. marca 2023 Srdiečko z lásky 5. marca 2023 Medový krémeš 4. marca 2023 Karamelovo – orechový koláčik 3. marca 2023 Makový koláč 2. marca 2023
Podporte nás! Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.