Huby v octe
Potrebujeme:
huby
cibuľa
červená paprika (kápia)
feferónka podľa chuti
čierne korenie celé
bobkový list
koriander celý
1,8 l vody
250 ml octu
300 g cukru
75 g soli
Postup:
Huby dusíme vo vlastnej šťave. Penu pri dusení odstránime. Precedíme huby a zalejeme ich vývarom a varíme spolu s vývarom 15 minút. Huby naložíme do pohárov spolu s cibuľkou a paprikou. Zalejeme nálevom a sterilizujeme 30 minút.
- Úžasné fašiangové šišky 23. januára 2023
- Segedín s kuracím mäsom 23. januára 2023
- Hrachová polievka s klobáskou 23. januára 2023
- Kokosové rezy so žĺtkovou polevou 23. januára 2023
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
Pridaj komentár