Rýchla huspenina
3 bravčové paprčky
soľ
trocha vegety
nové korenie
celé korenie
bobkový list
cibuľa
cesnak
Postup:
Očistené bravčové paprčky uvaríme spolu s koreninami, cibuľou a cesnakom. Vody dáme iba toľko aby boli paprčky ponorené. Uvaríme v kuchte cca 50 – 60 minút. Mäso musí odpadávať od kosti.
Uvarené paprčky zbavíme kostí a vývar scedíme. Nalejeme do misky. Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky stuhnúť.
Huspeninu podávame s cibuľkou, octom a chlebom. Pred podávaním ozdobíme mletým korením a paprikou.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár