• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Pečeňová nátierka

Potrebujeme:

2 kg bravčového pliecka

1 kg bravčovej pečene

cibuľa

soľ, korenie, masť

Postup:

Usmažíme cibuľku, potom pridáme na rezne nakrájané mäso a opečieme ho do polomäkka. Potom pridáme rezne z pečene a opekáme 15 minút. Ochutíme soľou a korením. Mäso a pečeň pomelieme na mäsovom mlynčeku a naložíme do pohárov. Sterilizujeme 30 minút.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.