Marinovaný zajac

 

Potrebujeme:

 

zajac naporcovaný

 

Marináda

 

1/2 cibule 

3 strúčiky cesnaku

fenikel

mletá paprika, kurkuma, čierne korenie

vegeta

olej

trstinový cukor

ryžový ocot

horčica, kečup

voda

 

Postup:

 

Jednotlivé kúsky zajaca mierne nasolíme a naložíme do marinády. Necháme odstáť do druhého dňa v chladničke. Pečieme v zakrytom pekáči pri 190 – 200 °C do zmäknutia. Podávame s pečenými zemiakmi.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.