Marinovaný zajac
zajac naporcovaný
Marináda
1/2 cibule
3 strúčiky cesnaku
fenikel
mletá paprika, kurkuma, čierne korenie
vegeta
olej
trstinový cukor
ryžový ocot
horčica, kečup
voda
Postup:
Jednotlivé kúsky zajaca mierne nasolíme a naložíme do marinády. Necháme odstáť do druhého dňa v chladničke. Pečieme v zakrytom pekáči pri 190 – 200 °C do zmäknutia. Podávame s pečenými zemiakmi.
Vyskúšajte
- Čokoládové brownie sušienky 3. januára 2022
- Plnené kakaové oriešky 2. decembra 2021
- Jablkové pyté 29. novembra 2021
- Kokosové medvedie labky 29. novembra 2021
- Bleskový koláč s jablkami 4. novembra 2021
Podporte nás!
Pridaj komentár