• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Pečený zajac na zelenine

 

Potrebujeme:

 

1 zajac (rozporcovaný)

mrkva, petržlen, zeler

1 cibuľa

sušené rajčiny v oleji

4 strúčiky cesnaku

soľ, mleté korenie

celé nové a čierne korenie, bobkový list

oregano, celá rasca

údená slanina

 

Postup:

 

Zajaca deň vopred nasolíme.

Nasoleného zajaca posypeme mletým korením, oreganom, celou rascou, na plátky nakrájaným cesnakom, sušenými rajčinami a slaninkou. Poukladáme ho na zeleninu, ktorú sme nakrájali na kocky. K zelenine pridáme ešte bobkový list a celé korenie. Podlejeme vodou a pečieme v zakrytom pekáči. Podávame s pečenými zemiakmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.