Rýchle langoše
250 g hladkej múky
275 g tvarohu
2 vajíčka
1 prášok do pečiva
soľ
Na potretie
pretlačený cesnak, olej, soľ
Postup:
Celé vajcia rozšľaháme so soľou, pridáme vidličkou roztlačený tvaroh a nakoniec múku s práškom do pečiva. Vypracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme a vykrajujeme menším hrnčekom langoše. Rukami ponaťahujeme cesto do požadovaného tvaru a smažíme na rozpálenom oleji do zlatista. Pred podávaním potrieme cesnakom a ozdobíme podľa chuti kečupom, kyslou smotanou alebo strúhaným syrom.
Dobrú chuť.
Vyskúšajte
- Plnené vanilkové muffiny 13. apríla 2021
- Jarné závitky 29. marca 2021
- Jahodový koláč so sušienkami 23. marca 2021
- Oreo cheesecake 22. marca 2021
- Tagliatelle carbonara 19. marca 2021
Podporte nás!
Pridaj komentár