Rýchle langoše
250 g hladkej múky
275 g tvarohu
2 vajíčka
1 prášok do pečiva
soľ
Na potretie
pretlačený cesnak, olej, soľ
Postup:
Celé vajcia rozšľaháme so soľou, pridáme vidličkou roztlačený tvaroh a nakoniec múku s práškom do pečiva. Vypracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme a vykrajujeme menším hrnčekom langoše. Rukami ponaťahujeme cesto do požadovaného tvaru a smažíme na rozpálenom oleji do zlatista. Pred podávaním potrieme cesnakom a ozdobíme podľa chuti kečupom, kyslou smotanou alebo strúhaným syrom.
Dobrú chuť.
Vyskúšajte
- Pečená kačica 13. septembra 2023
- Krémeš z lístkového cesta 11. septembra 2023
- Brokolicová krémová polievka 4. septembra 2023
- BeBe tvarohový nepečený koláčik 4. septembra 2023
- Gaštanové kocky 2. septembra 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár