Tiramisu torta
Krém
250 g mascarpone
250 ml šľahačky
práškový cukor
kakao
piškóty
Ochutená káva
2 šálky silnejšej kávy
rum
cukor
Postup:
Na tiramisu krém vymiešame mascarpone s práškovým cukrom a postupne pridáme vyšľahanú šľahačku. Piškóty omáčame v ochutenej káve. Vrstvíme v tortovej forme v poradí piškóty, krém. Ukončíme krémom, ktorý posypeme kakaom. Necháme stuhnúť v chladničke.
Vyskúšajte
- Tvarohový koláč s jablkami 5. februára 2021
- Obrátený tvarohový koláč 1. februára 2021
- Šunkové rolky z lístkového cesta 31. januára 2021
- Tagliatelle Amatriciana 29. januára 2021
- Sladké pokušenie 29. januára 2021
Podporte nás!
Pridaj komentár