Medový krémeš
Kaša
800 ml mlieka
2 žĺtka
2 vrecká zlatého klasu
1 vanilkový cukor
2 PL hladkej múky
150 g práškového cukru
jedno balenie medových plátov (4 pláty)
Plnka
kaša
250 g palmarinu
šľahačka v prášku + 150 ml mlieka (vyšľahať)
Postup:
Všetky suroviny vyšľaháme na kašu ručným šľahačom a dáme variť. Varíme do zhustnutia. Necháme vychladnúť.
Palmarín vyšľaháme. Do vyšľahaného palmarínu postupne po lyžičkách zapracujeme všetku kašu.
Na 2 medové pláty, ktoré sme položili vedľa seba, natrieme krém, na to šľahačku a prikryjeme plátmi. Necháme odležať v chladničke. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
Vyskúšajte
- Klobáskové pagáčiky 21. marca 2024
- Špenátovo-syrové slimáčiky 21. marca 2024
- Karamelové rezy 21. marca 2024
- Margotkový koláčik 21. marca 2024
- Veľkonočná fašírka 20. marca 2024
Podporte nás!
Pridaj komentár