Zapekané zemiaky s karfiolom
zemiaky
200 g šunky
70 g suchej salámy
1/2 karfiolu
3 vajcia
400 ml kyslej smotany
vegeta, korenie
strúhanka, olej
Postup:
Očistené surové zemiaky nakrájame na tenučké plátky. Pridáme k nim nakrájaný salám, šunku, karfiol nakrájaný na malé kúsky, rožšľahané vajcia, kyslú smotanu, korenie a vegetu. Všetko dobre zamiešame a vložíme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika. Pečieme pri 190 °C zakryté alobalom. Pred koncom odokryjeme a zapečieme do zlatova.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár