Bulharský šalátPotrebujeme:1 kg papriky, rajčín, cibule a uhoriek200 ml octu200 ml vody200 ml oleja250 g cukru1 ZelkoPostup:Všetko pokrájame nadrobno. Pridáme ocot, olej, vodu, cukor a zelko a necháme odležať 2 hodiny. Potom 20 minút varíme. Plníme do pohárov a sterilizujeme 10 minút.Podobné recepty:Fazuľovo-chrenový šalátKôprová omáčka s mäsom na šťavePalacinky s minerálkouMini veterníčky s vanilkovým pudingomÚžasné fašiangové šiškyChrenová omáčka z čerstvého chrenuHovädzia polievka s krupicovými knedličkamiPridaj komentárVaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *Komentár *Connect with FacebookMeno * E-mail * Adresa webu Uložiť moje meno, e-mail a webovú stránku v tomto prehliadači pre moje budúce komentáre. Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.
Vyskúšajte Klobáskové pagáčiky 21. marca 2024 Špenátovo-syrové slimáčiky 21. marca 2024 Karamelové rezy 21. marca 2024 Margotkový koláčik 21. marca 2024 Veľkonočná fašírka 20. marca 2024
Podporte nás!Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Pridaj komentár