Demikát
menšiu cibuľu
strúčik cesnaku
kúsok slaninky
vegeta, mleté korenie, kmín
2 KL hladkej múky
150 ml mlieka
100 g bryndze
1 menší zemiak
chlebové krutóny
pažítka a sladká paprika na ozdobu
Postup:
Slaninku a cibuľu nakrájame nadrobno, orestujeme, pridáme korenie, kmín a cesnak. Pridáme múku, ktorú nasucho opražíme. Zalejeme vodou, ochutíme vegetou a pridáme nadrobno nakrájaný zemiak. Povaríme. Nakoniec pridáme bryndzu, ktorú sme si vymiešali v mlieku. Necháme prejsť varom. Na tanieri ozdobíme pažítkou, paprikou a krutónmi.
Vyskúšajte
- Jahodový sen 28. mája 2023
- Tvarohovo – jahodový pohár 27. mája 2023
- Jahodové rezy 26. mája 2023
- Jahodová mascarpone torta 24. mája 2023
- Jahodový koláč so sušienkami 23. mája 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár