Dobošové rezy
Korpus
3 väčšie vajcia
6 PL práškového cukru
6 PL polohrubej múky
Krém
200 ml mlieka
2 PL polohrubej múky
75 g kryštálového cukru
100 g masla
kakao
Postup:
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a nakoniec zľahka vmiešame múku. Vylejeme na papierom na pečenie vyložený plech a upečieme. Vychladnutý korpus rozdelíme na 4 časti. Navzájom spojíme krémom. Časť plnky si odložíme a potrieme ňou povrch a boky koláča. Po stuhnutí ozdobíme čokoládou.
Krém
Uvaríme puding z mlieka, cukru a múky. Po vychladnutí postupne zašľaháme do vyšľahaného masla s kakaom.
Vyskúšajte
- Pečená kačica 13. septembra 2023
- Krémeš z lístkového cesta 11. septembra 2023
- Brokolicová krémová polievka 4. septembra 2023
- BeBe tvarohový nepečený koláčik 4. septembra 2023
- Gaštanové kocky 2. septembra 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár