• valentín

Dobošové rezy

 

Potrebujeme:

 

Korpus

3 väčšie vajcia

6 PL práškového cukru

6 PL polohrubej múky

 

Krém

200 ml mlieka

2 PL polohrubej múky

75 g kryštálového cukru

100 g masla

kakao

 

Postup:

Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a nakoniec zľahka vmiešame múku. Vylejeme na papierom na pečenie vyložený plech a upečieme. Vychladnutý korpus rozdelíme na 4 časti. Navzájom spojíme krémom. Časť plnky si odložíme a potrieme ňou povrch a boky koláča. Po stuhnutí ozdobíme čokoládou.

 

Krém

Uvaríme puding z mlieka, cukru a múky. Po vychladnutí postupne zašľaháme do vyšľahaného masla s kakaom. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.