• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Gaštanový zákusok

 

Potrebujeme:

 

Korpus

4 väčšie vajcia

8 PL práškového cukru

8 PL polohrubej múky

 

Krém

250 g jemného tvarohu

3 – 4 PL práškového cukru

250 g mascarpone

250 ml šľahačky

 

1 balenie gaštanového pyré

čokoládová poleva na ozdobu

lekvár na potretie korpusu (jahodový, marhuľový, mix…)

 

Postup:

 

Tvaroh vymiešame s cukrom. Mascarpone vymiešame a postupne spojíme s tvarohom. Nakoniec pridáme vyšľahanú šľahačku.

Na upečený korpus natrieme lekvár a krém. Povrch ozdobíme pomocou vidličky. Na krém nastrúhame gaštanové pyré a ozdobíme čokoládovou polevou. Dáme stuhnúť do chladničky.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.