Kokosové bombóniky
Potrebujeme:
250 g práškového cukru
100 g jemného kokosu
2 PL sušeného mlieka (nemusí však byť)
70 g masla
rum
cukor na obalenie
čokoláda na zdobenie
cukový posyp (vločky, srdiečka, guľôčky…)
formičky na plnenie
Postup:
Cukor a kokos a mlieko zmiešame, pridáme maslo a rum. Spracujeme tuhšiu hmotu, vytvarujeme malé guľôčky, ktoré obalíme v práškovom cukre a vtlačíme ich do malých formičiek (na čokoládu alebo medvedie labky). Necháme ich takto stuhnúť v chlade a následne ich vyklopíme. Zdobíme čokoládou a farebnám posypom.
- Úžasné fašiangové šišky 23. januára 2023
- Segedín s kuracím mäsom 23. januára 2023
- Hrachová polievka s klobáskou 23. januára 2023
- Kokosové rezy so žĺtkovou polevou 23. januára 2023
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
Pridaj komentár