Medové šišky
1/2 BB pudingu
60 g zomletých piškót
150 g práškového cukru
150 g masla
75 g mletých orechov
75 g medu
25 g kakaa
25 g hrozienok
pomarančová kôra a šťava (podľa chuti, nie z celého pomaranča)
čokoláda a kokos na ozdobu
Postup:
Spracujeme hmotu z ktorej tvarujeme malé šišky. Spodok omáčame v čokoláde. Zvyšnú časť po zatuhnutí čokolády obalíme v kokose. Z jednej dávky spravíme 50 ks šišiek.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár