Medové šišky
1/2 BB pudingu
60 g zomletých piškót
150 g práškového cukru
150 g masla
75 g mletých orechov
75 g medu
25 g kakaa
25 g hrozienok
pomarančová kôra a šťava (podľa chuti, nie z celého pomaranča)
čokoláda a kokos na ozdobu
Postup:
Spracujeme hmotu z ktorej tvarujeme malé šišky. Spodok omáčame v čokoláde. Zvyšnú časť po zatuhnutí čokolády obalíme v kokose. Z jednej dávky spravíme 50 ks šišiek.
Vyskúšajte
- Tvarohový koláč s jablkami 5. februára 2021
- Obrátený tvarohový koláč 1. februára 2021
- Šunkové rolky z lístkového cesta 31. januára 2021
- Tagliatelle Amatriciana 29. januára 2021
- Sladké pokušenie 29. januára 2021
Podporte nás!
Pridaj komentár