Medové srdce
Plnka
375 ml mlieka
1 PL hladkej múky
2 PL polohrubej múky
130 g cukru
190 g masla
srdiečkové medové pláty (4 pláty)
marhuľový lekvár
čokoládová poleva
Postup:
Z múky, cukru a mlieka uvaríme hustú kašu, ktorú po vychladnutí vymiešame s maslom. Medový plát natrieme plnkou, prikryjeme druhým plátom na ktorý natrieme lekvár, prikryjeme tretím plátom, natrieme plnkou a prikryjeme štvrtým plátom. Srdiečko ešte pozatierame zvyšným krémom. Po stuhnutí a vychladnutí medové srdiečko polejeme čokoládovou polevou. Ozdobíme.
Vyskúšajte
- Klobáskové pagáčiky 21. marca 2024
- Špenátovo-syrové slimáčiky 21. marca 2024
- Karamelové rezy 21. marca 2024
- Margotkový koláčik 21. marca 2024
- Veľkonočná fašírka 20. marca 2024
Podporte nás!
Pridaj komentár