Medové srdce

Potrebujeme:Medové srdce, sladký život, medové pláty, varená plnka, medové rezy

Plnka

375 ml mlieka

1 PL hladkej múky

2 PL polohrubej múky

130 g cukru

190 g masla

srdiečkové medové pláty (4 pláty)

marhuľový lekvár

čokoládová poleva

Postup:

Z múky, cukru a mlieka uvaríme hustú kašu, ktorú po vychladnutí vymiešame s maslom. Medový plát natrieme plnkou, prikryjeme druhým plátom na ktorý natrieme lekvár, prikryjeme tretím plátom, natrieme plnkou a prikryjeme štvrtým plátom. Srdiečko ešte pozatierame zvyšným krémom. Po stuhnutí a vychladnutí medové srdiečko polejeme čokoládovou polevou. Ozdobíme.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.