Tagliatelle Amatriciana
cestoviny tagliatelle
2 PL olivového oleja
soľ
korenie
slanina
2 PL rajčinového pretlaku
oregano
100 ml vody
syr parmezán (eidam…)
Postup:
V osolenej vode uvaríme tagliatelle. Slaninu nakrájame na menšie kúsky a osmažíme ju. Tuk zlejeme. K slaninke pridáme rajčinový pretlak, korenie, soľ, oregano, olivový olej a vodu (na zriedenie omáčky). Necháme zovrieť a keď nám omáčka trochu zhustne, pridáme do nej uvarené cestoviny. Nakoniec primiešame postrúhaný syr. Všetko spolu premiešame.
Vyskúšajte
- Orechovo-bielkové sucháriky 5. decembra 2023
- Hokaido polievka 19. októbra 2023
- Jablká v cestíčku 19. októbra 2023
- Tekvicový koláč 18. októbra 2023
- Žemlovka s tvarohom a jabĺčkami 18. októbra 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár