Tvarohové lievance
250 g tvarohu
250 g polohrubej múky
2 vajcia
200 ml mlieka
2PL práškového cukru
1 vanilkový cukor
1/2 prášku do pečiva
štipka soli
Postup:
Pripravíme si cesto, ktoré necháme odležať pol hodinu pri izbovej teplote. Lievance pečieme z oboch strán na panvici (s trochou oleja) dozlatista. Cesto dávkujeme na panvicu polievkovou lyžicou. Podávame podľa chuti s lekvárom, šľahačkou, ovocím…
Vyskúšajte
- Jahodový sen 28. mája 2023
- Tvarohovo – jahodový pohár 27. mája 2023
- Jahodové rezy 26. mája 2023
- Jahodová mascarpone torta 24. mája 2023
- Jahodový koláč so sušienkami 23. mája 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár