• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Zeleninová horčica s korením

Potrebujeme:

1 kg rajčín

1 kg papriky

1 kg cibule

feferónka podľa chuti

4 PL oleja

80 g soli

130 g cukru

200 ml octu

200 ml plnotučnej horčice

1 KL čerstvo zomletého korenia

Postup:

Zeleninu nakrájame a varíme cca 1 hodinu. Potom pridáme všetky ostatné prísady a ešte chvíľu povaríme. Rozmixujeme a plníme do pohárikov. Sterilizujeme 15 minút.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.