Zemiakový hrniec s údeninou
zemiaky
kolobása
šunka
cibuľa, jarná cibuľka
červená fazuľa (z konzervy)
malé lečo
olej
soľ, korenie, rasca, vegeta,
mletá červená paprika
sušený cesnak
Postup:
Cibuľku nakrájame (zelenú časť z jarnej cibuľky si odložíme) a orestujeme na oleji, pridáme koreniny (okrem mletej papriky) a nakrájanú údeninu. Všetko spolu restujeme, nakoniec pridáme lečo, mletú papriku, zelenú cibuľovú vňať a fazuľu. Podusíme, pridáme uvarené zemiaky, premiešame a po chvíli odstvavíme zo sporáka. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Pridaj komentár
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Jedna odpoveď na Zemiakový hrniec s údeninou