Zemiakový hrniec s údeninou
zemiaky
kolobása
šunka
cibuľa, jarná cibuľka
červená fazuľa (z konzervy)
malé lečo
olej
soľ, korenie, rasca, vegeta,
mletá červená paprika
sušený cesnak
Postup:
Cibuľku nakrájame (zelenú časť z jarnej cibuľky si odložíme) a orestujeme na oleji, pridáme koreniny (okrem mletej papriky) a nakrájanú údeninu. Všetko spolu restujeme, nakoniec pridáme lečo, mletú papriku, zelenú cibuľovú vňať a fazuľu. Podusíme, pridáme uvarené zemiaky, premiešame a po chvíli odstvavíme zo sporáka. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Jedna odpoveď na Zemiakový hrniec s údeninou
Pridaj komentár
Vyskúšajte
- Tvarohový koláč s jablkami 5. februára 2021
- Obrátený tvarohový koláč 1. februára 2021
- Šunkové rolky z lístkového cesta 31. januára 2021
- Tagliatelle Amatriciana 29. januára 2021
- Sladké pokušenie 29. januára 2021
Podporte nás!
Nedávala som varené zemiaky, ale upečené v rúre, bolo to fantastické 🙂