Gaštanový pohár
1 čokoládový Olé puding (puding bez varenia)
300 ml studeného mlieka
250 ml šľahačky
200 g gaštanového pyré (mrazené)
trubičky a mätu na ozdobu
Postup:
Z mlieka a Olé vyšľaháme hustý puding. Vyšľaháme si aj šľahačku. Gaštanové pyré vyberieme z mrazničky a necháme ho chvíľu postáť pri izbovej teplote. Nesmie nám však veľmi zmäknúť. Len natoľko aby sa ľahšie strúhalo. Do 6-tich dezertných pohárov rozdelíme na dno puding. Na puding pridáme vyšľahanú šľahačku a nakoniec na hrubom strúhadle nastrúhané gaštanové pyré.
Ozdobíme trubičkou a lístkom mäty.
Vyskúšajte
- Jahodový sen 28. mája 2023
- Tvarohovo – jahodový pohár 27. mája 2023
- Jahodové rezy 26. mája 2023
- Jahodová mascarpone torta 24. mája 2023
- Jahodový koláč so sušienkami 23. mája 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár