Jabĺčkový kečup
Potrebujeme:
3 kg rajčín
500 g cibule
500 g červenej papriky
500 g jabĺk
4 feferónky
1/2 PL soli
200 ml octu
150 g cukru
škorica, mleté klinčeky, čierne mleté korenie, paprika
Postup:
Zeleninu nakrájame a necháme ju v hrnci rozvariť. Potom ju prepasírujeme a dochutíme soľou, octom, cukrom a korením. Povaríme 15 minút a dáme vychladnúť. Vychladnuté rozmixujeme a plníme do pohárov. Dáme sterilizovať na 15 minút.
- Úžasné fašiangové šišky 23. januára 2023
- Segedín s kuracím mäsom 23. januára 2023
- Hrachová polievka s klobáskou 23. januára 2023
- Kokosové rezy so žĺtkovou polevou 23. januára 2023
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
Pridaj komentár