Jablková torta
Potrebujeme:
1 veľký balík piškót
1 kg jabĺk
2-3 PL cukru
1 vanilkový cukor
2 zlaté klasy
škorica
6 dcl vody
Postup:
Jablká ošúpeme, nakrájame a záme variť so 4 dcl vody, cukrom a škoricou. Povaríme cca 20 min, pridáme zlaté klasy rozmiešané v 2 dcl vody a znova povaríme. Formu obalíme alobalom alebo fólioua vystelieme piškótami, vrstvíme krém a piškóty. Povrch môžme ozdobiť čokoládovou polevou. Dáme vychladnúť.
Torta je ideálna pre malé deti.
Vyskúšajte
- Tvarohové mini šišky 22. júla 2019
- Oškvarková pomazánka 22. júla 2019
- Kokosový koláč s čokoládovou polevou 22. júla 2019
- Kuracie kúsky v syrovom cestíčku 10. júla 2019
- Demikát 10. júla 2019
Podporte nás!
Pridaj komentár