Jahodová mascarpone torta
2 mascarpone
500 g jemného tvarohu
250 ml šľahačky
1 vanilkový cukor
práškový cukor podľa chuti
3 balíky piškót (cca 360 g)
jahody
mini piškóty , strúhaná čokoláda na ozdobu
Postup:
Tvaroh vymiešame s vanilkovým a práškovým cukrom, primiešame mascarpone a nakoniec zľahka vmiešame vyšľahanú šľahačku. Dno formy vyložíme piškótami, potrieme krémom, ozdobíme jahodami, ktoré sme si pokrájali na plátky. Podľa potreby jahody (menej sladké jahody) poprášime cukrom. Postup opakujeme a ukončíme krémom, ktorý ozdobíme mini piškótkami a strúhanou čokoládou.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár