Margotkové štvorčeky
Potrebujeme:
300 g marina keksov
200 g strúhaného kokosu
100 g palmarinu
400 g kryštálového cukru
1 dcl vody
4 PL rumu
čokoládová poleva
Postup:
Uvaríme si sirup z cukru a vody. Plech vyložíme alobalom, na ktorý položíme papier na pečenie. Pomleté keksy zalejeme sirupom, pridáme palmarin, kokos a rum. Vypracujeme hmotu, ktorú naplníme do malého plechu. Polejeme čokoládovou polevou a dáme stuhnúť. Vychladnuté krájame na malé štvorčeky.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár