• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Margotkové štvorčeky

Potrebujeme:

300 g marina keksov

200 g strúhaného kokosu

100 g palmarinu

400 g kryštálového cukru

1 dcl vody

4 PL rumu

čokoládová poleva

Postup:

Uvaríme si sirup z cukru a vody.  Plech vyložíme alobalom, na ktorý položíme papier na pečenie. Pomleté keksy zalejeme sirupom, pridáme palmarin, kokos a rum. Vypracujeme hmotu, ktorú naplníme do malého plechu. Polejeme čokoládovou polevou a dáme stuhnúť. Vychladnuté krájame na malé štvorčeky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.