Margotkové štvorčeky
Potrebujeme:
300 g marina keksov
200 g strúhaného kokosu
100 g palmarinu
400 g kryštálového cukru
1 dcl vody
4 PL rumu
čokoládová poleva
Postup:
Uvaríme si sirup z cukru a vody. Plech vyložíme alobalom, na ktorý položíme papier na pečenie. Pomleté keksy zalejeme sirupom, pridáme palmarin, kokos a rum. Vypracujeme hmotu, ktorú naplníme do malého plechu. Polejeme čokoládovou polevou a dáme stuhnúť. Vychladnuté krájame na malé štvorčeky.
Vyskúšajte
- Čokoládové brownie sušienky 3. januára 2022
- Plnené kakaové oriešky 2. decembra 2021
- Jablkové pyté 29. novembra 2021
- Kokosové medvedie labky 29. novembra 2021
- Bleskový koláč s jablkami 4. novembra 2021
Podporte nás!
Pridaj komentár