Margotkové štvorčeky
Potrebujeme:
300 g marina keksov
200 g strúhaného kokosu
100 g palmarinu
400 g kryštálového cukru
1 dcl vody
4 PL rumu
čokoládová poleva
Postup:
Uvaríme si sirup z cukru a vody. Plech vyložíme alobalom, na ktorý položíme papier na pečenie. Pomleté keksy zalejeme sirupom, pridáme palmarin, kokos a rum. Vypracujeme hmotu, ktorú naplníme do malého plechu. Polejeme čokoládovou polevou a dáme stuhnúť. Vychladnuté krájame na malé štvorčeky.
Vyskúšajte
- Orechovo-bielkové sucháriky 5. decembra 2023
- Hokaido polievka 19. októbra 2023
- Jablká v cestíčku 19. októbra 2023
- Tekvicový koláč 18. októbra 2023
- Žemlovka s tvarohom a jabĺčkami 18. októbra 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár