Miláčikový koláč
Korpus:
4 vajcia
200 g hladkej múky
200 g práškového cukru
trocha prášku do pečiva
8 PL vody
kakao
500 ml šľahačky
500 g jemného tvarohu
250 ml kyslej smotany
1,5 Olé pudingu vanilkového
práškový cukor
vanilkový cukor
kakaové piškóty
strúhaná čokoláda
Postup:
Vyšľaháme bielka, pridáme cukor, žĺtka, vodu, múku, prášok do pečiva. 2/3 cesta nalejeme do formy, 1/3 cesta ofarbíme kakaom a vylejeme ho na bledé cesto. Vidličkou ho trocha zamiešame. Upečieme korpus. Vychladnutý korpus potrieme krémom, ozdobíme piškótami a strúhanou čokoládou.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár