Miláčikový koláč
Korpus:
4 vajcia
200 g hladkej múky
200 g práškového cukru
trocha prášku do pečiva
8 PL vody
kakao
500 ml šľahačky
500 g jemného tvarohu
250 ml kyslej smotany
1,5 Olé pudingu vanilkového
práškový cukor
vanilkový cukor
kakaové piškóty
strúhaná čokoláda
Postup:
Vyšľaháme bielka, pridáme cukor, žĺtka, vodu, múku, prášok do pečiva. 2/3 cesta nalejeme do formy, 1/3 cesta ofarbíme kakaom a vylejeme ho na bledé cesto. Vidličkou ho trocha zamiešame. Upečieme korpus. Vychladnutý korpus potrieme krémom, ozdobíme piškótami a strúhanou čokoládou.
Vyskúšajte
- Klobáskové pagáčiky 21. marca 2024
- Špenátovo-syrové slimáčiky 21. marca 2024
- Karamelové rezy 21. marca 2024
- Margotkový koláčik 21. marca 2024
- Veľkonočná fašírka 20. marca 2024
Podporte nás!
Pridaj komentár