• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Valentínska doboška

Doboška, valentín, koláče, pečenie, kakaový krém, pláty dobošové

Doboška

Potrebujeme:

dobošové pláty

Krém:

cukor podľa chuti

čokoládový puding

350 ml mlieka

300 g masla

kakao, rum

čokoláda

marcipán na zdobenie

Postup:

Uvaríme puding. Vymiešame maslo s cukrom a kakaom, nakoniec zašľaháme puding. Potom vmiešame rum podľa chuti. Natrieme pláty. Polejeme čokoládou a ozdobíme marcipánovými srdiečkami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.