• valentín

Marcipánovo – medové srdiečko

Marcipánové srdce, medová torta, karamelová torta, marcipán, medové pláty, pečeniekaramelová plnka

Marcipánové srdce

Potrebujeme:

medové pláty

karamelové salko

250 g masla

Marcipán:

250 g cery

250 g práškového cukru

150 g sušeného mlieka

mandľová aróma

potravinárske farby rozmiešané v troške vody

Postup:

Vyšľaháme salko s maslom do penista. Medové pláty natrieme salkovou plnkou. Vrch a boky srdiečka potrieme krémom na ktorý nanesieme vyvaľkaný marcipán. Ozdobíme.

Na marcipán zmiešame suroviny, vypracujeme hmotu, ktorú vaľkáme medzi mikroténovými sáčkami, podsypávame cukrom.

Pridaj komentár

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.