Marcipánovo – medové srdiečko
Potrebujeme:
medové pláty
karamelové salko
250 g masla
Marcipán:
250 g cery
250 g práškového cukru
150 g sušeného mlieka
mandľová aróma
potravinárske farby rozmiešané v troške vody
Postup:
Vyšľaháme salko s maslom do penista. Medové pláty natrieme salkovou plnkou. Vrch a boky srdiečka potrieme krémom na ktorý nanesieme vyvaľkaný marcipán. Ozdobíme.
Na marcipán zmiešame suroviny, vypracujeme hmotu, ktorú vaľkáme medzi mikroténovými sáčkami, podsypávame cukrom.
Vyskúšajte
- Čokoládové brownie sušienky 3. januára 2022
- Plnené kakaové oriešky 2. decembra 2021
- Jablkové pyté 29. novembra 2021
- Kokosové medvedie labky 29. novembra 2021
- Bleskový koláč s jablkami 4. novembra 2021
Podporte nás!
Pridaj komentár