Marcipánovo – medové srdiečko
Potrebujeme:
medové pláty
karamelové salko
250 g masla
Marcipán:
250 g cery
250 g práškového cukru
150 g sušeného mlieka
mandľová aróma
potravinárske farby rozmiešané v troške vody
Postup:
Vyšľaháme salko s maslom do penista. Medové pláty natrieme salkovou plnkou. Vrch a boky srdiečka potrieme krémom na ktorý nanesieme vyvaľkaný marcipán. Ozdobíme.
Na marcipán zmiešame suroviny, vypracujeme hmotu, ktorú vaľkáme medzi mikroténovými sáčkami, podsypávame cukrom.
Vyskúšajte
- Orechovo-bielkové sucháriky 5. decembra 2023
- Hokaido polievka 19. októbra 2023
- Jablká v cestíčku 19. októbra 2023
- Tekvicový koláč 18. októbra 2023
- Žemlovka s tvarohom a jabĺčkami 18. októbra 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár