Marcipánovo – medové srdiečko
Potrebujeme:
medové pláty
karamelové salko
250 g masla
Marcipán:
250 g cery
250 g práškového cukru
150 g sušeného mlieka
mandľová aróma
potravinárske farby rozmiešané v troške vody
Postup:
Vyšľaháme salko s maslom do penista. Medové pláty natrieme salkovou plnkou. Vrch a boky srdiečka potrieme krémom na ktorý nanesieme vyvaľkaný marcipán. Ozdobíme.
Na marcipán zmiešame suroviny, vypracujeme hmotu, ktorú vaľkáme medzi mikroténovými sáčkami, podsypávame cukrom.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár