Výborné a rýchle lievance
125 g polohrubej múky
1 vajce
1 PL kryštálového cukru
1 vanilkový cukor
2 PL oleja
1/3 balíčka kypriaceho prášku
150 ml mlieka
Postup:
Vymixujeme hustejšie cesto, ktoré necháme odležať pri izbovej teplote cca 1 hodinku. Na troche oleja smažíme dolky. Pomocou polievkovej lyžice lejeme dolky na panvicu. Podávame s jahodovým lekvárom a poliate javorovým sirupom.
Pripravíme cca 20 doliek.
Vyskúšajte
- Orechovo-bielkové sucháriky 5. decembra 2023
- Hokaido polievka 19. októbra 2023
- Jablká v cestíčku 19. októbra 2023
- Tekvicový koláč 18. októbra 2023
- Žemlovka s tvarohom a jabĺčkami 18. októbra 2023
Podporte nás!
Pridaj komentár