• valentín

Čalamáda s karfiolom

 

Potrebujeme:

 

1 kg hlávkovej kapusty

3 veľké cibule

500 g papriky

2 väčšie mrkvy

350 g karfiolu

300 – 350 g cukru

500 ml octu

1 nakladač (Zelko…)

150 ml vody

 

Postup:

 

Zeleninu najemno nakrájame (nastrúhame) a zmiešame s cukrom, octom a nakladačom. Necháme odležať v zakrytej nádobe do druhého dňa. Čalamádu natlačíme do pohárov spolu s nálevom. Poháre uzavrieme a sterilizujeme 15 minút.

Z dávky pripravíme 10 menších pohárov.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.