• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Jahodový mušt

Potrebujeme:jahodový mušt, jahodový sirup

zrelé jahody

na 1 L jahodovej šťavy

2 g kyseliny citrónovej

150 g kryštálového cukru

Postup:

Jahody umyjeme, zbavíme stopiek, roztlačíme a vylisujeme. Šťavu necháme postáť, aby sa usadil kal a čistú šťavu precedíme cez gázu. Pridáme kyselinu citrónovú a cukor a necháme roztopiť. Naplníme do fliaš. Sterilizujeme 7  minút od bodu varu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.