Kokosový ježkovia

 

 

Potrebujeme:Kokosové ježe

 

Cesto

 

200 g práškového cukru

50 g palmarinu

1 vajve

2 PL medu

300 g hladkej múky

1 kypriaci prášok

2 dcl mlieka

 

Poleva

 

250 g práškového cukru

200 g palmarinu

50 g kakaa, rum

8 PL mlieka

 

Postup:

 

Vymiešame cukor, tuk, vajce a med. Nakoniec pridáme múku s práškom do pečiva a mlieko. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť cca 20 minút pri 180 °C. Nad parou si pripravíme polevu.

Upečené cesto pokrájame a omáčame v poleve. Nakoniec obalíme v kokose.

 

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.