Kokosový ježkovia
Cesto
200 g práškového cukru
50 g palmarinu
1 vajve
2 PL medu
300 g hladkej múky
1 kypriaci prášok
2 dcl mlieka
Poleva
250 g práškového cukru
200 g palmarinu
50 g kakaa, rum
8 PL mlieka
Postup:
Vymiešame cukor, tuk, vajce a med. Nakoniec pridáme múku s práškom do pečiva a mlieko. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť cca 20 minút pri 180 °C. Nad parou si pripravíme polevu.
Upečené cesto pokrájame a omáčame v poleve. Nakoniec obalíme v kokose.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022