Kokosový ježkovia
Cesto
200 g práškového cukru
50 g palmarinu
1 vajve
2 PL medu
300 g hladkej múky
1 kypriaci prášok
2 dcl mlieka
Poleva
250 g práškového cukru
200 g palmarinu
50 g kakaa, rum
8 PL mlieka
Postup:
Vymiešame cukor, tuk, vajce a med. Nakoniec pridáme múku s práškom do pečiva a mlieko. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť cca 20 minút pri 180 °C. Nad parou si pripravíme polevu.
Upečené cesto pokrájame a omáčame v poleve. Nakoniec obalíme v kokose.
Vyskúšajte
- Orechovo-bielkové sucháriky 5. decembra 2023
- Hokaido polievka 19. októbra 2023
- Jablká v cestíčku 19. októbra 2023
- Tekvicový koláč 18. októbra 2023
- Žemlovka s tvarohom a jabĺčkami 18. októbra 2023
Podporte nás!