Margotkový koláčik
250 g špaldovej hladkej múky (celozrnnej)
50 g polohrubej múky
1 kl sódy bikarbóny
1 kl prášku do perníka
250 – 300 g trstinového cukru
100 g margot tyčinky
100 ml oleja
50 g hrozienok
150 g bieleho jogurtu
200 g kyslej smotany
1 vajce
50 ml mlieka
čokoláda a kokos na ozdobu
Postup:
Všetky suroviny spolu vymiešame a vylejeme na menší plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 180 °C cca 30 minút. Upečený a vychladnutý koláč ozdobíme rozpustenou čokoládou a kokosom.
- Pomarančové kolieska s čokoládou 4. januára 2023
- Orechové oriešky plnené karamelom 4. januára 2023
- Medové rezy 2. januára 2023
- Gaštanové kocky 2. januára 2023
- Snehové pusinky 14. decembra 2022
Pridaj komentár