Trenčiansky párok

 

Potrebujeme:trenčiansky párok

 

1/2 cibule

1 strúčik cesnaku

olej

1 PL hladkej múky (rozmiešanej v troche vody)

soľ, bujón, paprika, korenie, cukor

konzerva bielej fazule

konzerva červenej fazule

4 párky

100 g pretlaku

solamyl na zahustenie

 

Postup:

 

Na oleji osmažíme cibuľu, pridáme cesnak a múku. Zamiešame a ochutíme korením, mletou paprikou, soľou, bujónom a cukrom. Podlejeme trochou vody a pridáme rajčinový pretlak. Necháme prejsť varom. Párky nakrájame na kolieska. Pridáme ich k omáčke. Chvíľu povaríme. Nakoniec pridáme fazule zbavené nálevu. Všetko spolu ešte chvíľu povaríme a zahustíme solamylom na požadovanú hustotu. Podávame s chlebom.

 

 

Pridaj komentár

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.