Bublanina s čerešňami

 

 

Potrebujeme:čerešňová bublanina

 

3 vajcia
190 g kryštálového cukru
75 ml oleja
300 ml mlieka
350 g hladkej múky
1 prášok do pečiva
300 g čerešní (vykôstkované)

práškový cukor na posypanie

 

 

Postup:

 

Celé vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny. Postupne pridávame olej, mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva.
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na vrch koláča poukladáme vykôstkované čerešne. 
Pečieme pri 180 °C do zlata cca 30 minút. Upečený koláč posypeme práškovým cukrom.

 

Pridaj komentár

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.