Falošný marcipán
Potrebujeme:
200 g múčkového cukru
200 g sušeného mlieka
3 lyžičky oleja
3 zarovnané lyžice medu
mandlová aróma
troška vody
Postup:
Vypracujeme hmotu, ktorú následne podľa potreby ofarbíme potravinárskymi alebo gélovými farbami. Pozor na pridávanie vody. Vodu pridávame pomaly a potroškác
Táto hmota je vhodná na poťahovanie aj na figúrky.
Poťah na torty z falošného marcipánu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vyskúšajte
- Banana bread 23. apríla 2025
- Strúhaný kokosový koláč 23. apríla 2025
- Hrnčekový veľkonočný baranček 23. apríla 2025
- Nepečené sušienkovo – banánové rezy 14. apríla 2025
- Cupcake s vaječným likérom 1. apríla 2025
Podporte nás!